13 Nisan 2014 Pazar

Robot makinalı kırmadan tıkalı gider açma


PİMAŞ TIKANIKLIĞI AÇMA
İlk olarak pimaş tıkanması konusu hakkında pimaşın tanımını yapmamız gerekir. Bu süreçten sonra ise “Neyden oluşur”, “Ne gibi maddelerden meydana gelir?” bu tarz soruları cevaplamalıyız. Öncelikle pimaş pvc malzemelerinden üretilen ve dahili mekanların kullanımı için ideal olarak görülen atık su borularının olarak adlandırılır. Lavabo, banyo, tuvalet, mutfak gibi evin özellikle atık bölümleri tamamıyla su giderleri pimaş boruyla döşenir.
Pimaş açmada kullanılan yöntem pimaşın robotla yada yetmediği durumlarda görüntülü robotla açılmasıdır.Robot ile temizleme işleminden bahsedecek olursak, ilk olarak görüntüleme işlemi yapılması gerekir. Problemli bölgeye cihazın çevrelerinden biri ilave edilir. Görüntüleme işleminden sonra cihazın hortumları devreye girmektedir. Tıkalı pimaş açma işlemi robot cihaz ile açıldıktan sonra kanal yıkama aletleriyle basınçlı su veya ilaçlı su uygulanarak tüm gider hattınız temizlenir.Tıkalı pimaş açma işlemi robot cihaz ile açıldıktan sonra kanal yıkama aletleriyle basınçlı su veya ilaçlı su uygulanarak tüm gider hattınız temizlenir.         
Pimaş açma işlemleri, özellikle çok eski gider hattına sahip binalarda ya da tesisatı eski yapılarda sıklıkla gerçekleşmektedir. Pimaş boru hattının aynı zamanda en büyük düşmanıda eskimiş gider hattıdır. Çünkü eskiyen veya eskimeye yüz tutmuş borular zamanla dayanıklılığını yitirerek pimaşlarda geçen artık maddelerin yada pis suların yükünü taşıyamacak hale gelmesi ile oluşan kırıklar, çatlaklar, delikler vb.. hasarlar ortaya çıkmaktadır.
Evinizde oluşabilecek her hangi bir pimaş problemin de bilen kişilere başvuru yapınız.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder